dinsdag 25 november 2014

7 jaar geleden

Vandaag is het alweer 7 jaar geleden.
Ik weet het nog als de dag van gisteren, ik was 34 weken zwanger van mijn eerste kindje en woonde samen met Jan en Mister Frodo in een benedenduplex.
De woningbouwvereniging had net de dag ervoor de bovenverdieping opgeleverd zodat we voortaan een eengezinswoning hadden. Dat was ook wel echt nodig met de komst van onze eerste (onze mini douche bevond zich in de keuken om maar een idee te geven).
Afijn de week erna zouden we aan de slag gaan om de bovenverdieping leefbaar te maken, verven, vloertje erin, babykamer in orde maken etc.
Die avond echter dacht ik dat de pindasoep die ik als avondeten had gegeten verkeerd gevallen was, mijn buik voelde raar.
Jan was werken dus ik was alleen en besloot maar lekker met een boek in bed te kruipen, wellicht zou ik mij dan beter gaan voelen.
Tegen de tijd dat Jan thuiskwam was het mij inmiddels duidelijk dat ik te maken had met weeen....vlak erna braken ook mijn vliezen.
De verloskundige stuurde ons zonder pardon naar het ziekenhuis, Emi lag in stuit en 6 weken te vroeg dat was toch echt veiliger.
In de auto belandde ik in een heuze weeenstorm en in het ziekenhuis bleek dat de billen van mijn dametje al geboren waren.
Binnen no time waren wij dan ook ouders van een piepklein meisje, na een aantal weken ziekenhuis mocht ze mee naar huis en vandaag is deze meid al 7 jaar! 

Het is natuurlijk een gewone schooldag maar voor schooltijd kreeg ze wel onze kadootjes.
Isis let goed op of het uitpakken wel goed gaat.

Ze is dol op Lego Friends en was dan ook erg blij dat ze wel 2 dozen kreeg.

Het derde kadootje was een kunstkoffer, een groot pakket stiften/potloden/verf/krijtjes/etc.

En zo ziet een blij meisje van net 7 eruit ;)

Traditiegetrouw kregen broer en zus ook een kadootje want die zijn ook een beetje jarig.

Foto's van de taart komen nog als het feest geweest is ;)