donderdag 28 april 2011

Bizzkids 3815

Vanmiddag kreeg ik mijn bestelde Bizzkids boekjes zomer 2009 en winter 2008.
Meteen viel mijn oog op jurkje 3815 dus vanmiddag even getekend en geknipt en vanavond in elkaar gezet.
Niet dat er niet nog een lading ligt te wachten.................maar goed ik wilde hem gewoon nu maken ;)

Eigenwijs als ik ben had ik meteen een paar dingen anders bedacht maar ja.................de beschrijving lezen voordat je zelf wat bedenkt is ook wel handig...............hoe dan ook hij is best leuk geworden vind ik.

5 opmerkingen:

  1. heej wat leuk, die heb ik onlangs ook gemaakt. Alleen zal Demi em niet lang meer dragen, want ik heb em van rib gemaakt (winterstof) en hij wordt al te klein ;-(( Maar erg leuk modelletje he?! Vond ik ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja had die van jou ook gezien en idd ik vind het een erg leuk model, nu nog afwachten of het past ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, ik zag dit model vandaag op het stoffenspektakel in kortrijk. De dame die het patroon had hangen had het helaas niet mee. Zou u mij kunnen zeggen waar ik dit patroon zou kunnen vinden? Ik vind het nergens op internet. Hartelijk dank voor je reactie. Mijn e-mail: info@roodprojects.be

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo, ik zag dit patroon vandaag op het stoffenspektakel in Kortrijk, Belgiƫ. De dame die het gemaakte kleedje hangen had, had helaas het patroon niet mee. Zou u me kunnen zeggen waar ik dit patroon kan kopen? Ik vind het nergens op internet. Hartelijk dank voor je reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, je zou op marktplaats ed kunnen kijken of je het patronenboekje nog kunt vinden. Tis een oudje uit 2008. Succes!

      Verwijderen